Follow us:

DESPRE

DPS Consulting

DESPRE NOI

DPS Consulting este condusă de pasiunea pentru excelență și de un angajament puternic pentru a oferi cele mai bune servicii de consultanță în domeniul Situațiilor de Urgență (PSI și Protecție Civilă), al Securității și Sănătății în Muncă (Protectia Muncii) și ISCIR.

Firma noastră aplică concepţia, principiile, criteriile de performanţă, cerinţele şi condiţiile tehnice privind securitatea si sanatatea in munca, securitatea și siguranţa la foc a construcţiilor şi instalaţiilor tehnologice.
La aplicarea acestora s-a avut în vedere experienţa proprie a salariaţilor noştrii în domeniu, precum şi armonizarea tehnologiei de specialitate cu aceea folosită în Uniunea Europeană şi alinierea la principalele exigenţe şi condiţii performante prevăzute de Directivele Europene.

Echipa DPS Consulting este formată din experți și specialiști în domeniu, cu o experiență de peste 20 de ani.
Siguri ca buna reputație pe care ne-am caștigat-o pentru profesionalism și excelență și de care ne bucurăm în prezent, va crește pe măsură ce compania se extinde, DPS va continua să ridice ștacheta ăn domeniul serviciilor de specialitate.
DPS înseamnă integritate, profesionalism, îndemanare, într-un cuvant, servicii de calitate.

Pe scurt vă prezentăm câteva din avantejele colaborării cu noi:

Tezaurul de experiență, competența și integritatea.

Servicii oferite la un înalt standard de performanță.

Încredere, siguranta, profesionalism și aprecierea banului la justa lui valoare.

Promptitudinea cu care raspundem la solicitari.

Conformitatea permanentă cu legislația română și europeană în vigoare.

Serviciile si asistenta postvanzare oferite clientilor nostri.

Doriti siguranta pentru angajatii dumneavoastra?

Misiunea noastra

Misiunea noastră este să aducem cât mai multă siguranță și valoare clienților noștri, astfel încât să eliminăm pierderile.

Garantie

Oferim un sistem competitiv de 6 garantii: Garanția Satisfacției 100%, Garanția Satisfacției 200%, Garanția Calității, Garanția Promptitudinii, Garanția Confidențialității, Garanția Livrării la timp

Viziune

Viziunea noastră este sa ne diferentiem net pe o piata concurentiala in care zeci de companii isi ofera serviciile. Efortul constant PENTRU UN CLIENT MULTUMIT este ceea ce ne reprezinta.

Politica companiei

Politica companiei s-a cimentat in urma eforturilor grupului managerial de a face fata nevoilor crescande si diversificate ale clientilor sai, eforturi concretizate in dorinta de a fi in permanenta cu un pas inaintea acestor nevoi.

Excelență

Suntem conduși de pasiunea pentru excelență și de un angajament ferm pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri.

Integritatea

Activitatea noastră este ghidată de limite morale care asigură corectitudinea, respectul față de acționari și față de clienți. La temelia afacerii noastre stă operarea într-un mod etic.

ACOPERIRE NATIONALA

ACOPERIRE NATIONALA

CONTACT